Den populära Hollywoodbehandlingen

SylfirmX

Allt du vill veta om SylfirmX

Boka behandling

SylfirmX - behandlingen hela Hollywood pratar om.

SylfirmX

Rawsh medical supplies är stolta distrutörer i Norden för denna fantastiska utrustning som lanseras i SEPTEMBER.

 Vad är RF microneedling? 

RF microneedling är en kombination av RF och microneedling i ett enda system som leverera RF-energi med exakt energivärde och djupt, in i huden genom att skapa kontrollerade mikroskador. Det stimulerar sårläkning och produktion av nytt kollagen. RF microneedling används främst för hudföryngring, uppstramning och lyft samt ärrbehandling för att få huden att se yngre och mer vital ut. Det kan användas för att behandla rynkor, stora porer, slapp hud, akneärr och andra hudtillstånd.

Är RF microneedling bättre än microneedling? 

Traditionell microneedling-behandling inducerar sårläkning och kollagenproduktion genom att skapa mekanisk skada i huden. RF microneedling är en avancerad procedur som kombinerar RF och microneedling. På ett kontrollerat sätt skapar det djupare och mer exakta mikroskador i målhudlagren, vilket överför värme genom RF-energi för att främja effektivare sårläkning och kollagenproduktion. Därför du kan förvänta dig en mer effektiv och långvarig effekt med färre behandlingar än micro-needling behandling. 

Vad är SYLFIRM X? 

SYLFIRM X är ett icke-kirurgiskt, minimalt invasivt RF-mikronålssystem som har godkänts för användning av FDA och är CE märkt.Denna innovativa enhet är världens första och enda dubbelvågsystem (kontinuerliga och pulsade vågor) för hudföryngring, uppstramning, lyft och ärrbehandling samt för behandling av olika pigmenterade och vaskulära lesioner, såsom melasma, diffus rodnad och rosacea, som är svåra att behandla med konventionella RF-mikronålssystem.

Vad skiljer SYLFIRM X från andra microneedling-system? SYLFIRM X är världens första och enda dubbelvågssystem (kontinuerliga och pulsade vågor) som kan behandla inte bara hudföryngring, uppstramning och lyftning, ärr, utan även pigmenterade lesioner och vaskulära lesioner som melasma och diffus rodnad, rosacea, som är svåra att behandla med konventionell RF microneedling system. Dessutom kan mikronålarnas djup justeras med 0,3-4,0 mm, så att den kan användas för att behandla lesioner på kroppen såväl som i ansiktet. En annan särskilt utmärkande egenskap hos SYLFIRM X är att den möjliggör riktad behandling av 300 ㎛ (0,3 mm), som tillhör papillärdermis (övre dermis), som ligger strax under källaren membran (gräns mellan epidermis och dermis), där faktorer som påverkar pigmenterade lesioner, vaskulära lesioner och hudföryngring är fördelade (t.ex. åldrande fibroblaster, kapillärer, blod kärl och typ III kollagen). Den 300 ㎛ riktade behandlingen kan effektivt behandla melasma, diffus rodnad, rosacea, ojämn hudton och struktur, med mindre smärta och mindre stillestånd. SYLFIRM X använder en robotmotor för att låta mikronålarna penetrera huden jämnt och smidigt, vilket minimerar processuell smärta, driftstopp och biverkningar. Dessutom använder detta banbrytande system många inställningar för att möjliggöra skräddarsydd behandling med hänsyn till varje patients lesion, hudtyp och hudtillstånd.Vad är en kontinuerlig våg och en pulsad våg? Kontinuerlig våg (CW) och pulsad våg (PW) är typer av de vågformer som sänder radiofrekvens. Den kontinuerliga vågen (CW), som används i det traditionella RF microneedling-system, sänder RF-energi under en specifik tidsperiod och inducerar ett läkningssvar och kollagenombyggnad med intensiv värme på 55- 60°C, vilket är lämpligt för hudföryngring, uppstramning och lyft, ärrbehandling. När den pulserade vågen (PW), utvecklad för första gången i världen av ViOL (Sydkorea), levereras till huden i form av flera pulser, uppnår man lämpliga värmen på 42-45°C för att inducera en läkningsrespons och vävnadsregenerering, som är lämplig för behandling av pigmenterade och vaskulära lesioner såsom melasma, diffus rodnad, rosacea.

Boka Behandling

Du bokar enkelt din behandling via bokadirekt.se

Boka här