Muskelstimulering

Star Former

Allt du vill veta om Muskelstimulering med Star Former

Boka behandling

Star Former

StarFormer™ är Fotonas senaste innovativa tillskott för behandling av både kroppskulptering och vaginal inkontinens. Denna nya och effektiva teknologi använder magnetisk stimulering för att skapa muskelsammandragningar. Resultatet blir långvarigt förstärkta och tonade muskler. 

Systemet erbjuder två olika behandlingsalternativ:

TightWave™ - två applikatorer som placeras på önskade behandlingsområden för en muskeluppbyggande och skulpterande behandling.

IntimaWave™ -  stol med integrerad applikator för behandling av inkontinens genom förstärkning av bäckenbottenmuskler.

STAR FORMER Muskelstimulering är en högintensiv magnetisk stimuleringsanordning (HITS ™) som gör det möjligt för muskler att stärka, tonas och formas utan ansträngning.

Behandlingen använder icke-invasiv HITS-teknik för att selektivt rikta in sig på muskelvävnader och ge förstärkning, toning och uppstramning av olika delar av kroppen.

BEHANDLINGSOMRÅDEN:

- Glutes/ rumpa

- Buk/ mage

- Hamstring/ lår

- Vader

- Arms

- Rygg

Boka Behandling

Du bokar enkelt din behandling via bokadirekt.se

Boka här

Frågor & svar

Här kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna vi får om Muskelstimulering

Magnetiska pulser tränger ofarligt in i muskelskikten och gör att de automatiskt dras samman. Med StarFormer® kan muskelceller byggas upp utan ansträngning utan frivilliga muskelsammandragningar, till exempel under traditionell styrketräning.

Under behandlingen får muskeln ca 20 000-30 000 kontraktioner.

Rekommendationen är ca 4-8 behandlingar för kännbar o synligt resultat. Dock är detta väldigt individuellt. En behandling är 30 min.

9950 kr för klippkort med 4 behandlingar, 3950kr/ behandling vid enstaka behandlingar.