Årskort på RAWSH

Våra stammisar får mer

Två olika Årskort

Vårda dig- investera i ditt välmående!

Att vårda sig är viktigt för vårt välmående. Precis som att vi mår bra av att ta hand om våra kroppar genom träning och bra kost mår vi bättre även genom att vårda vårt ansikte och våra kroppar ur ett estetiskt perspektiv. Att få se utvilade och pigga ut. Att få vara den bästa versionen av oss själva är något som påverkar de flesta i positiv riktning.

Vi på Rawsh vill att ni skall känna er trygga hos och gemensamt vill vi ta fram en behandlingsplan som passar just dig. En del vill göra många behandlingar intensivt andra vill göra det med lite längre intervall.

Vi erbjuder skräddarsydda behandlingsplaner som vi tar fram utifrån önskemål och budgett.

 När du väljer att bli ÅRSKORTSKUND får du FANTASTISKA FÖRMÅNER och RABATTER som du kan ta del av 12 mån från det att du köpt ditt årskort. Förutom ditt årskort får du väldigt mycket mer.

Hur fungerar det i praktiken?

Vi har 2 olika ÅRSKORT.

FAST SUMMA

Köp ett årskort till fast belopp, minst 10000kr och betala en fast summa varje månad. Vi adderar 20% på den summa du väljer som du kan utnyttja under året. Du bestämmer själv vilka behandlingar du önskar göra under året. Kortet används sedan på våra ordinarie priser.

ÅRSKORT BOTULINUMTOXIN

Du får en årsförbrukning med botulinumtoxin om 3 eller 4 behandlingar per år till ett fastpris. Då ingår konsultation, touch up inom 2-3 veckor från var behandlingstillfälle.

Priset innebär att du får ca 30% på var behandling.

Betalningsmedel

Du kan välja att betala direkt eller med Svea, räntefri avbetalning upp till 24 månader.

Våra ÅRSKORTSKUNDER får dessutom möjligheten att testa vissa behandlingar och erhåller särskilda erbjudanden på alla våra event.

Bli en del av Rawsh family du också!

Boka Behandling

Du bokar enkelt din behandling via bokadirekt.se

Boka här