Utbildning

MICROBOTOX

Aktuella kursdatum

GÖTEBORG - På förfrågan

STOCKHOLM - På förfrågan

”Microchannellingteknik”

MICROBOTOX

Microbotox eller mer korrekt ”Microchannellingteknik” är en behandling där man med hjälp av en liten ampull med tunna minimalinvasiva nålar för ner en cocktail ytligt i huden. Denna cocktail blandas utefter behov och önskad effekt. Ofta med en liten mängd botulinumtoxin, hyaluronsyra och andra näringsrika vitaminer. Vi använder oss av MicroGold som består av en behållare med ett nålhus med 20 nålar.

Denna behandling är en lyxig tilläggsbehandling som kompletterar dina vanliga injektionsbehandlingar väl. Microbotox kan bland annat användas för behandling av fina linjer och rynkor, återfukta huden, ger jämnare hudton, återfuktar.

INNEHÅLL

Teoretisk genomgång

Genomgång Microchanneling ampull

Olika beredningar utifrån behov och önskemål

Demostration av behandling- rengöring, peeling, stämpling med ampull

Praktisk övning på modell

KRAV

Legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare Legitimationsbevis skickas alltid in vid anmälan till rawsh.kursanmalan@gmail.com.

PRIS

5900 kr (ex moms) inkl. fika och kursmaterial. Delbetalning via Klarna är möjligt. Kursavgiften erläggs vid anmälan för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid uteblivet deltagande. Läkarintyg för godkänd frånvaro, då du får möjlighet till senare kurstillfälle.

MODELLER

Du kan ta med en egen modell inför övningarna. Modeller betalar 1000kr/ behandlingsområde. Om du inte kan hitta egen modell måste du meddela senast 14 dagar innan kurstillfället, då vi ordnar modell åt dig.

CERTIFIKAT

Certifikat erhålls efter avslutad kurs.

ÖVRIGT

I samband med kurserna finns möjlighet till att inköpa startpaket. Vi förmedlar kontakter med leverantörer. Du får tillgång till vårt starta- eget-kit med viktig information och länkar för att du enkelt skall komma vidare i din verksamhet. Du blir också del av vårt forum för stöd, diskussion och erbjudanden från leverantörer. RAWSH är behjälpliga med att ordna ansvarig förskrivare om ni har behov av detta.

Boka utbildning

Microbotox