Utbildning

PRIVATKURS

Boka utbildning

Möjlighet att fördjupa dina kunskaper

Privatkurs

Under vår privata kurs skräddarsyr vi innehållet helt efter dina/ era behov.

HALVDAG (kl 09-13 eller kl 13-17, ELLER HELDAG 9-16.30

Vi börjar med en teoretisk genomgång med fokus på de områden vi avser att behandla. Därefter blir det praktiskt arbete på modell där vi diskuterar och visar det tekniska handlaget, vi pratar om säkerhet och går igenom hur du bäst undviker kompliktioner. Vi ger dig det lilla extra som gör att du kan utveckla ditt praktiska handlag till nästa nivå. Du får gedigen träning då modellerna är avsedda helt för dig.

INNEHÅLL

Utifrån behov och önskemål läggs dessa kurser upp.

KRAV

Legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare Legitimationsbevis skickas alltid in vid anmälan till rawsh.kursanmalan@gmail.com.

PRIS

Halvdag 15 000 kr (ex moms) inkl. fika och kursmaterial. Delbetalning via Klarna är möjligt. Anmälningsavgiften om 5000kr är bindande och återbetalas ej vid utebliven kursnärvaro. Läkarintyg för godkänd frånvaro krävs, då får du möjlighet till senare kurstillfälle.

MODELLER

Vi hittar lämplig modell inför denna kurs. Modeller betalar 1500kr/ 1 ml fillers, 500kr för ett ”mindre” område botox samt 1000kr för Masseter hypertrofi eller Nefertiti lyft.

CERTIFIKAT

Certifikat erhålls efter avslutad kurs.

ÖVRIGT

I samband med många kurserna finns möjlighet till att köpa startpaket. Vi förmedlar kontakter med leverantörer. Du får tillgång till vårt starta- eget-kit med viktig information och länkar för att du enkelt skall komma vidare i din verksamhet. Du blir också del av vårt forum för stöd, diskussion och erbjudanden från leverantörer. RAWSH är behjälpliga med att ordna ansvarig förskrivare om ni har behov av detta.

Kontakta oss för att boka Privatkurs

Privatkurs