Om Oss

Telefon

0701-471784

Mail

rawsh.med@gmail.com

Adress

Vasagatan 42

41137 Göteborg

Leg läkare

Nina Rawshani

Nina är specialistläkare inom akutsjukvård och har 3.5 års erfarenhet inom kirurgi och är nu ST i anestesi. Hon forskar även parallellt inom kardiologi. På mycket kort tid har hon grundat RAWSH som vunnit stor mark inom estetiska utbildningar. Nina utför de flesta behandlingarna och är även den som håller i de flesta av RAWSH utbildningar.

LEG LÄKare

ELENA BOB

Elena är specialistläkare med flera års erfarenhet inom injektionsbehandlingar, trådlyft, laser, PRP och mycket mer. Elena är en lyhörd behandlare som kan sätta ihop en skräddarsydd behandlingsplan för en naturlig helhet. Med sitt otroliga lugn och sin fingertoppskänsla är du i trygga händer hos Elena!

Hudterapeut

Susanne

Susanne har många år bakom sig som hudterapeut och det hon inte vet är inte värt att veta. Susanne utför alla våra ansiktsbehandlingar som Microneedling, PRX-T33 med mera.

Rawsh Clinic & Academy

RAWSH CLINIC är en läkarledd klinik som utför högklassiga behandlingar. Vi har ett stort fokus på säkerhet samt ett estetiskt öga för ett naturligt resultat. Vi utför det mesta inom estetiska injektioner samt avancerad hudvård.

Vi är en av de främsta kliniker inom Botulinumtoxin, fillers och trådlyft. Våra behandlare är alla även erfarna utbildare på RAWSH.

Endast det bästa är bra nog för Våra kunder. Vi ställer de högsta kraven på de produkter och den utrustning Vi använder på kliniken. Våra produkter kommer direkt från erkända leverantörer så som Galderma, Allergan, Noscomed och Nordic Medical Solution.

Vi som arbetar på RAWSH utvecklas hela tiden, håller oss uppdaterade på de senaste tekniker och forskning inom olika områden, för att kunna erbjuda Er det främsta inom injektionsbehandlingar.

Idag erbjuder vi ett brett behandlingsutbud så som: - Botulinumtoxin - Filler - Trådlyft/ PDO trådar - PRP/ PRF - Microneedling - Microbotox - Sklerosering - Fettfrysning - Laser - Muskelstimulering - Avancerad hudvård.

RAWSH ACADEMY är en utbildningsenhet inom estetiska behandlingar som riktar sig till legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Vi har Skandinavien som bas och har lyckats bygga upp ett starkt varumärke där kvalitén i pedagogiken, kunskapsinnehållet och den goda praktiska träningen vunnit Ert förtroende. Det som gör oss unika på RAWSH är upplägget med grundlig teoretisk kunskap som sedan övergår i god praktiska träning på modeller. Att få förmedla kunskapen på ett förståeligt och enkelt sätt är Vår målsättning. Kurserna hålls i mindre grupper eller som privatkurser.

Vi är stolta samarbetspartner och nu även Skandinaviska distributörer för MINT LIFT, Minimally Invasive Nonsurgical Thread, ett av världens främsta företag inom trådlyft. I tätt sammarbete med MINT och med en gemensam målsättning om att skapa högkvalitativa utbildningar tar Vi fram ett flerstegsprogram för utbildning inom trådlyft. Vi håller Våra kurser inom fillers & botulinumtoxin i samarbetar med Galderma, en av de ledande aktörerna på marknaden.

Vi erbjuder idag ett brett kursutbud inom: - Botulinumtoxin - Filler - Trådlyft/ PDO trådar - PRP/ PRF - Microneedling - Microbotox -Belkyra- Sklerosering.